Scheidsrechtervereniging Hoorn e.o.
'Zonder scheidsrechters, geen voetbal'
 
 
 

 

XIFEO  

Xifeo is uw betrouwbare partner op gebied van ICT. Onze experts hebben bijna een halve eeuw aan ervaring, zijn zeer goed opgeleid, communicatief vaardig en gecertificeerd.

Wij voeren opdrachten uit voor gerenommeerde organisaties in Nederland. Xifeo is breed georiënteerd en is gespecialiseerd in verschillende gebieden. Met onze kennis en ervaring kunnen wij u bieden waar wij goed in zijn: senior beheer, Zabbix, DevOps, Automation, Cloud, ICT-architectuur en ontwerpen


Duijn teamsport 

Duijn teamsport specialiseert zich al bijna 20 jaar op het gebied van sportkleding, materialen en promotiekleding. Dat brengt een hoop expertise met zich mee. Zo weten we nu heel goed wat er van ons verwacht wordt en kunnen we inspelen op de wensen van de klant. We blijven natuurlijk niet stil zitten en leren elk jaar weer nieuwe dingen. Met een compleet team vol energie zijn we bezig om het onze klanten naar wens te maken en iedere keer weer een optimaal resultaat te leveren. Daar ligt dan ook ons sterkste punt: We leveren kwaliteit!

Teamsport is maatwerk! Soms valt iets groot, soms valt iets klein, de ene stof past niet bij de andere stof, heren en dames en toch dezelfde uitstraling, het moet ook volgend jaar nog te bestellen zijn. Wij nemen u mee aan de hand met een kosteloos advies op maat, essentieel in de zoektocht naar het perfecte tenue.   

Wij zijn een jong en energiek bedrijf en willen onszelf blijven bewijzen. Ons doel is om ons groeiend klantenbestand vooral te behouden zodat onze klanten telkens terugkeren. Daarom ligt de volle focus op kwaliteit, duidelijkheid en gemak voor de klant. We zijn er dan ook trots op dat veel van onze klanten al jaren aan ons zijn verbonden, onze visitekaartjes. 

 
E-mailen